Kelas antenatal

Hai..nak tanya. Kelas antenatal tu apa ye? Wajib ke pergi? Kalau tak pergi boleh tak?

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Kelas antenatal tu kelas utk ibu mengandung. Tak wajib pun. Dia akan ajar cara bersalin, cara pernafasan yg betul, penjagaan bayi, n akan ajar suami sekali (kalau dia join sama2). N byk lg lah. Sy pun tak pernah pergi. Tp ada kebaikkannya, so mommy tak takut sgt sbb dh prepare. 😊

2y trước

wjid ke kne hdir kls permakanan?🤔