5D

Hai...Nak tanya, bila masa sesuai buat scan 5D? Week brapa ye baru clear tgk muka baby smua tu kalau masa scan 5D?

1 Trả lời

dkter pesan lepas buat details scan cek placenta, air ketuban tu semua, baby ds ke ape ke ok, baru buat 5d.. nk tgk muka, nnti klua pn tgk muka.. huuhuuu..

5y trước

Detail scan lain crta sis...sya tau tu blh buat lps 20week...hehe...sya nak tau masa cun 5D sbb atleast ada knangan gambar masa dia dlm perut... Sbb sya nak buat smua skli dgn detail scan cuma nak tau masa cun utk 5D jer...