scan 5D mamies scan masa brapa week?

hai mamies. masa 30w dh buat 5D scan. tapi xde rezeki nk tngk muka baby sbb muka baby dekat sngt dgn uri... mamies suggest sy buat scan 5D bila pula ye? skrg dh 32w1d.

2 Các câu trả lời

5D scan saya every checkup sampai lah 36 weeks. 37 weeks dah bersalin. Hehe. Masa 36 weeks ni memang jelas features baby. Sama. Mungkin awak boleh cuba masa 34 weeks pula. Tapi kena tengok availability klinik yang awak nak pergi tu provide 5D scan sampai berapa weeks

3h trước

Most welcome. Cuba awak survey dulu klinik yang offer 5D scan ni sampai berapa weeks.

sy buat 32w pun bby dh padat. ambil masa juga nk dpt view..klu bsr lg mmg xnmpk dh. try la set appt.