Bersalin czer.

Hai...mommy2... Nk tnya.. Bsalin czer.. Makan ikan haruan boleh ke smbuhkn luka dgn cpt? Apa kesan baik dn x baik? Sya bru 16 ari czer ank ptma..huhu..

1 Trả lời

saya bersalin czer tak makan pun ikan haruan atau pati. saya just amalkan makan oren sunkist hari2 utk sembuhkan luka. Makan plak saya mkn ayam n ikan yg x gatal kan luka. bykkan makan sayur2 hijau. Saya ada google jgak, actually tak digalakkan ambik pati haruan.

3y trước

OK tqvm...😊😊