bersama

Hai.maaf ya saya lari topik sikit. Tp ni between moms.. Bg pndapat semua. Normal ke kalau husband lagi prefer tengok video lucah dri brsama. Sbb saya tgah pregnant..bru 7 bulan. N memang kdang2 kita penat nk layan ats sbb bdn pn dh berat n cpt penat.. tp saya tetap blh layan dia seminggu 2 kali mcm tu. Saya tgok hndfon dia hri2 dia cri tgok. Naik hairn saya. Kalau brpntang nanti mcm mne lh dia.. serabut saya fikir psal ni.

2 Các câu trả lời

xnormal sis..lagipon dlm Islam mmg berdosa laki tgk porn..nak Pula yg dh beristri..sgt biadab ye bila sorang laki melihat porn yg tidak halal sedangkn yg halal sudah ad..sis kna tgur..bgi la apa² ayat yg blh buat dia tersentak and pikir perbuatan dia tu Salah..sy bkn apa sis..risau klau laki dh start tgk porn..blh melarat Tau sis..nnti klau dia Simpan Pula video cmtu..Naya laa klau nnti tertengok dkt anak.. byk Kes budak² tahu porn sbb bermula dr hp mak ayah ye..jadi sis blh bgi qyat ni..gtau dia bila qd ank klau ank pgg hp tertngok..tgk apa reaksi dia..Stu lagi doa byk² ye sis

Sis kena tegur sebelum melarat