Ingin dapatkn zuriat

Haii..sya org baru join ni .bole share x cara² dptkn zuriat??sya sdh hmpir 10 thun m'dirikn rmhtngga blum lg dkurniakn.sya ingn nk ada zuriat mcm org d'luar sna..klau sudi tlong share tips² nya😊

29 Các câu trả lời

cuba amalkan uncang buah zuriat produk dari Srisari ataupun boleh amalkan minuman kesihatan Bonda Rozita-Royal V...sis amalkan secara konsisten 3 botol"alhamdulilah..kehamilan anak yg ke-3 setelah menanti 12 tahun..kita sm² iktihar kn.