sembelit waktu prgnt

haii..nk tnya ada x spe2 bolh bntu mslh smbelit saya rsa x selse prut smblit time prgnt ni hmm .. #7week

4 Các câu trả lời

Saya amal supplement cal mg d amway. Alhamdulillah okay membuang hampir setiap hari. Air kena banyak juga sis. Tapi bab air ni saya kadang x cukup juga. Hehe. Orang cakap setiap 25kg perlu 1liter air. Buah pon kena ambil

pergi farmasi mintak ubat sembelit untuk ibu mengandung. nanti dia bg ubat jenis air.

Jgn skip mkn buah n sayur. If sembelit jgk amalkn kalsium

Sy amalkan minum jus pati delima. Boleh naikkan hb jugaa.