Panas badan

Haiii semua...saya nk tnya bhaya x kalau ibu yg tgh pregnant demam?bdan rasa panas..sakit tekak..sakit kepala..saya rasa mcm ni mungkin lepas mkn lamb chop smlm..perlu ke saya pegi ke klinik cek?atau it's normal?minta pandangan mommy2 yg ad pengalaman..tenkiu??

2 Các câu trả lời

Puan, kalau mengandung dan tak sihat, tolong pergi klinik. Tak perlu tanya di sini, kita risau keadaan lain datang. Jumpa doktor, baru boleh lega. Jaga diri dan kandungan. 🤗 🌹

Jgn amik uby sndri refer doc dulu asap