Baby da xde 😭😭😭

Haiii... Saya cuma minta doakan agar dipermudahkan urusan saya esok utk cuci dan kluarkan janin..td first time sy scan..ni anak pertama saya.. tp masa scan.. dktr kata janin sy kecik..sepatotnya sy da 10week..tp janin sy bru 6week.. dktr kata kandungan sy ni da lama gugur sbnrnya..cuma dia melekat..jd sbb tu dia xgugur sndiri...sy stress.. kecewa.. dari klinik smpai skang sy xberhenti menangis..mgkin sy xjaga kandungan sy baik2😢😢😢 mohon doakan sy kuat..sejujurnya sy xredha.. sy nk sgt ank ni.. 😭😭😭 Allahuakhbar..

29 Các câu trả lời

Last year sy pun bgtu, kandungan jatuh minggu 13 tpi sbnranya pada minggu 9 lagi kandungan xbernyawa.. 3bulan slpas kguguran sy mengandung lagi, skrg baby da msuk 4hri, syukur ❤️.. Bnyak bsabar ya kak, badan kita tgh sediakan tuk next angel..

tabah kan hati ya sis. ini pengalaman saya february baru² ni gugur pada usia 5 mggu & alhamdulilah tuhan murahkan rezeki march lekat balik. semoga sis juga d murahkan rezeki yg sama. jangn putus asa sis.

sabar ye.. sy sndri merasainya.. usia kandungan 18w tp baby xmembesar lgsg. mujur keluar sndri. sgt2 terasa, lg2 waktu raya mcm ni kan.. semoga ada rezeki terdekat buat kte. sabar ye puan *hugs*

Salam takziah sis. Jgn bersedih, ada hikmah disebalik apa yg berlaku. Sy dh merasai pnglmn sama beberapa tahun lps. Jgn stress, jaga diri. Bg bdn sihat dulu sblm mencuba lg.

2y trước

In Shaa Allah..terima kasih sis atas nasihat 🤲🤲

Tak ape sis, Allah lebih tahu apa yg terbaik untuk kita. Lepas ni mungkin boleh lebih berhati².. Insyaallah,nanti ada rezeki yg lain ye 🤲🏻❤️

sis tk de tanda turun darah kee .. sy pon awl2 takut jgk 😩 tk taw mcm mne nk pantau . sbb tj rse pergerakn lgi ...

Salam Takziah sis.. kuat ye sis.. Allah uji sbb sis mampu.. inshaAllah ade rzki lg lepas ni.. yakin akan ujian Allah

semoga Allah berikan ketabahan & kekuatan pd sis.. Ank Syurga.. Insya Allah akan diberikan rezeki zuriat lps nie

sy skrg dkt wad,sbb pendarahan..scan kantung ada bby xde..nie tggu smnggu scan balik utk tgk bby sy ada ke x..

minta puan sabar & kuat ya..teruskan usaha, ikhtiar & berdoa insyaallah..semoga dipermudahkan segala urusan