Nak tanyaaa

Haiii.. Normal ke kerap sakit perut yeaa?? Die punya memulas mcm sakit saggt taw.. Tp x buang air besar punnn ? patut prgi klinik or tu sbnarnya biasa je utk awal preggy nii. Saya br 8 weeks

4 Các câu trả lời

Slalu mcm cramp2 rasa dia sis..atau mcm kembung perut,klu teruk sgt better sis consult dgn dokter ye..

5y trước

Aahh kembung.. Tu lah risau.. Sbb tu tye kot ad yg jd mcm sye... Normal yeaa??? Awk pun kembung jgk ke.. Mmg rasa x selesa kan

Lebih baik rujuk doktor sis kalau sakit sangat.

Sy pon slalu sakit perut.. tp tak memulas.. sy 9weeks

5y trước

Normal ke yunkk??? Perut mcm kembung kan

Jumpa doktor sis..