Sering memulas Perot macam nak buang air besar tapi beberapa saat sakit memulas tu hilang

Saya dah 36w4d Perot kerap mengeras,bila jalan Rasa sakit sangat2 bahagian kemaluan,pinggang Makin Hari Makin kerap sakit,Ada kala sembelit,Ada kala cirit birit.dan Ada kala sakit Perot memulas NK buang air besar,tp dalam beberapa saat sakit memulas tu hilang...normal ka?

1 Trả lời

Kalau berulang ulang sekejap hilang sekejap ada, dan makin kuat, dah macam tanda nak bersalin dah tu sis. Tapi kalau dia tak berulang ulang mungkin false contraction.