Minum Saffron

Haiii nak tanya ada tak ibu preggy yg amalkan mnum air saffron? Selalu nya brp week ya mommies start minum?? Tq#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

bila2 blh je...sy pun mnum air saffron..tp bkn hri2 la..mcm selang sehari atau 2 hari..atau time rajin buat la🤣..mnum awal kndungan pun bgus..byk khasiat utk org mgandung..

2y trước

owhh tulahh sbb tgk kat tiktok ramai suggest mnum air saffron tu yg nak try tp xsure brpe week bole mnum kn hehe tq² share jwpn

saye start 9w