Baby tk popo sehari

Haiii mummy semua.. normal ke baby tk popo dalam sehari? Baby sy 2m21d and full fm..Sy risau sngt slalu dia akan popo jgk walaupun sekali sehari..sy check perut dia tk keras..normal?

2 Các câu trả lời

Baby saya popo 2@3 hari . Dia fm . Anak momy fm ka bf ? Masa dia 1bln ke 2bln hari hari .. masa tu saya bf dgn fm . Masuk 3bln rutin dia 2@3 kali . Setiap kali checkup saya tanya doc , dia ckp normal selagi baby tak sembelit , kembung dan meragam . ❤️ dan maaa popo check dia punya warna popo ok ka tidak . Gitu

Maaf saya kurang pasti. Mungkin boleh bawa ke klinik untuk pemeriksaan. #TAPsupermoms