due bln 10

haiii mommys spe due dea mcm sy bln 10... and ank first..

90 Các câu trả lời

sy pn due bln 10.. smoga kandungan kita semua sihat, baby membesar dgn sihat, sempurna & ckup sifatnya.. insyaAllah.. aminn #3rdbaby

16 10 ank first,3 thun bru dpt rezeki hamil x sabr nk sambut kelahiran putera kami muhammad adam firdaus...insyallah

Saya pun due bulan 10 tp tkthu dn tak pasti tarikh lagi sbb tak buat buku pink juga. And ni anak kedua

4y trước

Sbb awal lgi masa tu skrg dh bln 9

Saya.. 12.10.. selepas 3 kali keguguran.. huhuhu diharapkan kandungan baik2 aja kali niey.. amin..

Sy pun bulan 10/2020 jg, due date xtau lg sbb x buat buku pink lg 😉 #secondbaby

Saya 🙋‍♀️🙋‍♀️ due 26 /10.. Bby boy.. InsyaAllah..

Anak pertama, due 15/10/19, tapi bersalin on 37 weeks 30/9/19 🤗

first baby 4/10/2019 smoga sma2 la kita n baby slamat yea aamiin

4.10.20...hrap² x trlbh due...kali nie rsa lain mcm je 😅

sy, bby first inshaa Allah, 13/10. inshaa Allah.