Overdue Sdh

Haiii mommy's semua..pernah x overdue sampai 1mgu da tp xda tanda2 langsung..tp jantung baby normal...risau la skrg...lau xda tnda2 lgi ni..kena admit masuk ward sdh ni..huhuhuhu

1 Trả lời

Sy overdue tak ada tanda n serah diri kt hospital. N dah keluar pun baby boy ni

5y trước

Kt wad nnt nurse akn check sis. Kalau jln dah ada dia akn standby labor room tp kalau takde jln lg die akn induce. Induce ni masuk ubt kt bwh. Tak sakit pun tp contraction lps induce ni boleh tahan gak la. Tp apa pun sy doakn sis slmt bersalin nnt