cucuk cosmofer

haiii ibu2,nak tnya kat sni ada x y pengalaman cucuk cosmoferr, cemanaa eh . .sy mgu depan dah kena cucuk,hb menurun jaaa xnaik2🥹

5 Các câu trả lời

sye bulan lepas baru kene cucuk cosmofer , tapi sye masuk melalui drip .. nurse pesan sblm dtg klinik mkn berat dulu , nnti kene bawak air dgn makanan .. sebab lama dri pagi smpai tgh hari tu pun klo tkde masalah la .. sye haritu dri kol 8 smpai dkt kol 3bru balik😅

sy mula² pon hb low..ada dapat ubat zincofer x? cuba amalkan makan buah jambu batu..sy try makan 2 minggu before next check up lepas tu dah ok..skrg pon masih mkan jambu batu

dulu saya pun selalu kurang hb, sampai misi suggest untuk cucuk ubat jugak tapi saya hold dulu makan ubat zincofer terus hb ok dan tak pernah rendah daripada 12.

drip or cucuk punggung? Sy kena cucuk punggung, 7dos, 7hari ulang alik kk. lps cucuk kena strict mkn ubt, mkn minum baru hb naik.

11mo trước

dripp awakk😵‍💫

saya jumaat ni kena drip cosmofer , dah 7 bulan darah 7.2 je 🥲