Rawatan cosmofer

Saya baru habis cucuk iron last week. 2 minggu jugak kena follow up KK. Ada mommies yg buat rawatan ni jugak? Berapa kali sis kena cucuk sekali appoinment? Huhu. Sakit okay bila cucuk x masuk kat urat. Tiba2 kembung je. Cer share pengalaman

1 Trả lời

Sy cucuk cosmofer tapi bukan masuk kt urat. cucuk di punggung. 7 hari berulang ke kk smpai habis dose.

1y trước

klu cucuk tgn kena stay kt kk/hsptl and nurse kena selalu ada. klu cucuk punggung, utk 1st day cucuk je kena stay kejap. klu ok, hari ke2 lps cucuk blh terus balik. hb masatu 10.3, tak naik2 lps kena covid, pastu kk hntr sample darah pegi lab hsptl, mmg iron level dh kat border.