HB rendah semasa Hamil

Haiii ibu2..ada x ibu2 yg kat sini hb rendah sgt masa hamil?? Dan masa hamil badan lesu x bertenaga langsung..nii ju nak tolong ibu2 yg alaminyaa..Nufiyaa boleh bantu ibu2 d luar sana tauu..

HB rendah semasa Hamil
1 Trả lời

Banyak kegunaan diaa...ibu selepas bersalin dan dalam pantang pun boleh amalkan nii...bahan2 diaa pun semuaa selamat d gunakan..dalam gambar ni antaranyaa bahan2 diaa ibu2..jikaa ibuu2 nak tolong diri ibu sndri just PM sy 0189292507..