31weeks

Haii. Skrg mkin susah nk kira 10 gerakkan. Mlm tdi mcm xactve. Sblum ni petnah pegi ke ospital sbb bby kurang actve. Tpi xde apa pun. Ka normal 31 week bby kurang actve. Ke kena pegi ospital lgi ?

1 Trả lời

try baring or minum air sejuk. kalau still tak cukup 10 gerak terus pergi hospital untuk kepastian and keselamatan baby. but memang during these weeks baby tak active macam dulu tapi kena pastikan cukup 10 gerak tu je