buah pinggang bocor dan lemah jantung

haii semua.. saya siti, harinie sedih.. baru keluar wad 2 minggu lepas semasa kandungan 30 mnggu kerana jantung laju.. 7 hari dlm wad hari2 ambik darah sebab dctor pakar cakap sy suspek buah pinggang bocor sbb garam dlm bdan kurang.. dan harini mmg d sahkn buah pinggang bocor dan lemah jantung.. sikit pon tak boleh penat sbb jantung akan laju jika terlampau penat. syukur suami memahami.. sebelom dia pg kje msti akan msak utk sy dan anak2... sidai baju semua dia buat. d sni sy mohon doa kalian agar semua nie hanya pembawakan dan bukan sakit kekal.. ank ketiga...

2 Các câu trả lời

Allah..berat ujian..puan org yg trpilih..puan hebat.inshaAllah Allah mudahkan ya

mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin