Pantang

Haii semua.. Maaf saya nk tnya bab pantang lepas bersalin... Mummy semua msty ada amalkn set pntg atau pown hanya beli ubat dari frmsi atau kedai ubat cina... Saya skrg tgh srvey.. X tau nk beli mcm mna untuk jga msa pantang... Ada yg kata beli set pantang tapi x guna semua set... Ada yg beli x ssuai...saya x tau nk plih mcm mna...boleh x share pegalaman msa pantang... Ada amal apa2 x?baby pertma saya xda pegalaman... #30week

1 Trả lời

Sy mase ank first dulu gigih gak beli set brpantag tp last2 x gune pun sbab anak kene demam kuning,bkampug kt spital.. nk makan jamu die doktor x bg sbab anak kunig kene bg su2 badan,nk pkai param bagai pun x boleh sbab nanti trkene kt bb n bnyak mase habis kt spital jd trbiar je set brpantag 2 so bile anak no 2 wat kputusan lpas bsalin je baru beli tgok keadaan bb cmne..