Panggilan

Haii semua. Boleh share tak future baby/ anak sekarang panggil apa? Mommy daddy? Ibu ayah? Mama abah? Ummi abi? Hihi confuse + excited nak gelarkan diri apa nanti. Doakan baby saya sihat & membesar dengan elok ?

363 Các câu trả lời

Masa plan mula dgn suami Panggil abah dan umi Bila ank dah start ckp Diorang lebih selesa pnggil mimi dan babah

sy pon tgh preggy first baby skrg 28w..kami decide nk pggil ibu ayah..hehe slalu pggil baby dlm perut,ank ibu 😊

Saya pun taktahu lagi. Nak letak bonda tapi macam over lah pula 😅 padahal itulah idaman gelaran dari dulu.

sy dlu nak umi abah.. tup3 suami nak ibu ayah.. boleh la mana2 pun ,xkisah 😁😁 asal baby sihat walafiat

Saya nak mama + Baba. Kmi pasangan bru nak dpt 1st baby.. suami masi x biasa. Last2 BAPAK . 😂

Saya lebih suka ibu n abah... Klau ibu npk mcm lembut ..n abah plk npk tegas skit dri yg lain

sy pun 1st pregnancy.. skrg baby dah gerak 26w. Kami decide nak panggilan Mama & Abah. hehe..

Mummy abi🥰 Mummy biar dia selesa sharing macam kawan. Abi biar dia hormat tapi sayang.

Sy pilih ibu ayah je..sbb org kg biasa2 je segan nak ber mami daddy papa bagai..🤣

Ibu dan ayah .. tp anak asyik pggl abah ye bila tgok ayah dia 😂 baby 9months skrg