Panggilan

Haii semua. Boleh share tak future baby/ anak sekarang panggil apa? Mommy daddy? Ibu ayah? Mama abah? Ummi abi? Hihi confuse + excited nak gelarkan diri apa nanti. Doakan baby saya sihat & membesar dengan elok ?

363 Các câu trả lời

Mama & ayah Aamiin . Smoga sis & kandungan sentiasa dbwh prlindungan Allah 🤗

Mula2 confuse juga nak panggil apa n last decide panggil mama & baba ❤️

anak saya pnggil sy mak..mana kata husben d panggil ayah = mak ayah 😉✌

Sy ank dh 3 org..bakal de bby thn dpn..ank2 semua panggil ibu & abah..😊

Ayah bonda.. Sy nak mami dedi.. Tp husband xnak dia ckp geli la dedi😅

Mama/papa tp papanya nak anak panggil ummi dkt sy 😅 so ummi/papa laa

Mak dan ayah... Hehehehe... Akak saya kata kuno Mak/Emak ni. Lawak rasa..😆

5y trước

Sy Pon nk anak Pgil mak ayah ja.. Sbb RSa mcm mama mamy Ni utk org bekerjaya.. duk kg ja.. Pgil cmtu RSa pelik plk.hehe

Semoga anak dlm kndgn sht slalu ye sis.. ♥... Mommy & daddy ♥

mama baba.. baba tegas n garang.. tp bila nk merajuk cari mama

mama, papa.. semoga baby awak membesar dgn sihat dan bijak..