pregnant 6 bulan dah start sakit kat ari2

haii semua.. ada tak yg sama macam sy.. sy preg masuk 6 bulan dah mulai rasa sakit kat ari2.. kat kelangkang.. bila berdiri atau bjalan memang akan rasa sakit kat sane.. skg da 7 bulan.. masih lagi terasa sakit.. nk bdiri tu sy kene tekan bahagia tut supaya tak sakit.. sb dlu masa nak dekat2 due baru rasa sakit2 kat ari2.. tp kali ni 6 bln dah rasa dah sakitnya.. normal ke?

10 Các câu trả lời

kalau sakit je tanpa keluar apa2 discharge in vagina its normal.tapi kalau ada discharge and sakit please refer doktor ya sis..

normal puan...sy pun kdg2 rsa jgk...slagi xde ap2 pndarahn or abnormal discharge from vagina, its okay...bykkn rehat

Saya pun sama juga. Nak bgn berdiri kena pegang bwh perut dekat ari2.

Hi saya pun sama sakit kat kelengkang belah kiri. Normal ke ya?

same macam saya..nak berdiri susah sangat..nak berjalan pun sakit..

saya pon sama.... alhamdulillah sama

iyee normal..sm sy pun rasa..

sma la sya pown asa cmto

Normal je rasanya

normal je