Sakit kat bw tuttt

Ada x mcm sy, da masuk 36w tp kat bw tu sakit2 sy jln slow2 je..pastu klu sy da baring pastu nak bgun.. Sy rasa susah sgt nak bgun sb sakit kat tut sy tu.. Ada ka tu salah 1 petanda sy da nk bersalin? Tp xkn la pula sb baru 36w

1 Trả lời

Sy sejak 33w x silap rasa mcm tu sampai sekarang nak masuk 35w..tapi sy bawak berjalan juga.. 😅 Part baring bangun tu, lagi2 tukar posisi tdo....mungkin sbb baby dah besar kat dlm, Dan nak masuk laluan.. Tanda bersalin, baby mengeras sampai sakit pinggang & belakang.. Rasa yg x boleh tahan sampai mengigil lutut..