gdm on diet

Haii .. saye dahh 14weeks .. haritu minum gule boleh pulak sangkut gdm .. skarang saye dah kene cucuk insulin .. ade takk mommy dekat sinii yang ade gdm on diet ?? . Nak beli susu ponn saye takk tahu susuu ape ..

2 Các câu trả lời

Sis nak tny..masa bacaan bsp tinggi tu doc ade suruh admit wad ke utk insulin? Ke die bg terus insulin buat sendiri kt rumah?

sy gdm on diet... sy mnum susu moeder...smua ad dlm susu tu..bole google... sis pye gula tggi ke smpi kne insulin?

5y trước

oh yke... susu preggy smua xmanis...bole je try sis...