Ketulan di payudara

Anakk saye fully bf .. ade takk ibuu2x yangg same macam saye 😔 Ade ketulan dekat dada ?? . Saye dahh tuam .. mule2x surut .. ntii lepas 2jam ketulan tu jadii makin besar .. ketulan berbentukk bulatann 😔 .. banyakk kalii saye nakk ke klinik .. tapii saye takot .. takot bende bukann2x 😭😭 .. banyak kalii demam disebabkan ketulan tu .. ade takk yang macam saye ?? .

1 Trả lời

Maaf, setakat ni saya takde lagi experience ketulan pd payudara. Saya cadangkan better ke klinik, semoga dipermudahkan urusan dan tiada apa2 yg merbahaya. #TAPsupermoms