Susu dan fibroid

Haii , saya nak tanya okay ke susu Enfamama untuk org yang alahan teruk dan ada fibroid..atau ada susu lain yg better tak... #firstbaby

2 Các câu trả lời

sye alahan terok...sye beli susu smua xjalan... jdi sye xmkn ape2 ubat supplement sbb akn mmbazir sbb mkn akan muntah balik...jdi sye biarkan alahan tu pergi tnpa gune supplement hnya mmbekalkn air masak campuran glukos buah untk kekal kn diri dri trhidrasi...alahan sye betol2 hilang bila kndung 8bulan bru boleh try susu low fat dutch lady atau ape2 susu...vitamin c pun dh boleh telan... tpi atas bdn laaa sye firsy baby mmg merisaukan sbb alhan terok brgntung ubat tahan muntah setiap hri