Tanda tengah subur atau tidak?

Haii saya nak mintak pendapat..semalam saya ada buat opk untuk tahu sama ada saya tengah subur atau tidak..sebab saya tengah ikhtiar untuk hamil..ada sesiapa tahu tak ada kah ni tanda saya tengah subur atau tidak??

Tanda tengah subur atau tidak?
6 Các câu trả lời

dua2 line kene trang bru positif.. klau nk lg tahu tepat, tgok time tu klau vagina kita ad kuar cecair putih, thats mean kita tgh subur.. atau boleh guna down. apps “Premom” (iphone user) android xpasti. OPK sy sama mcm sis yg atas tu, time tu mmg sy subur.. sy detect digital apps premom mmg on peak. sbb sy pernah buat opk sebulan, xpernah dpt terang mcm garis sebelah tu. depends on body. tup2 sy pregnant now 5week+. Kalau sis dapat result mcmtu.. kerapkan bersama.

4y trước

InsyaAllah...aamiin😍😍

Belum lagi. Make sure both line sama terang, macam saya lebih suka check texture of vaginal discharge, should be clear & watery. Sometimes ada pink discharge, tu dah mmg tengah on peak. Ovulation tengah berlaku, time ni saya double confirm buat OPK. Mmg terang!

sy penah buat OPK dpt cmni...tp negatif lg rasanya ni...kena dua2 pekat bru positif...kalau xsilap la.. ☺️

Belum lg.. kene sama pekat atau line depan tu lebih pekat

Belum lagi sis. Kena sama terang dua2 line tu

try lg sis..mudahan murah rezeki😀