Trying to Conceive

Very very faint line Ttc for 2years+ Selama ni beratus UPT done semua -ve Tapi couple days back check ada 2nd line cuma dia samar2. Test buat 2hari yg berbeza Taknak berharap… #ingintahu

Trying to Conceive
8 Các câu trả lời

Repeat upt pakai brand dip & tell @ clear blue ye sis. Brand tu 100% trusted. Kalau ikot gambar nii, vvfl tu color kelabu bukan color pink means evap line.

saya minta maaf tp klu saya, saya x kan terima result vvfl.. semoga ada rezeki awak.. Nant repeat test lagi ble da smggu lewat period..

InshaAllah ada rezeki tu sis ,, masih awal tu .. nanti dlm seminggu dua cek balit ok ..

first pic tu nampak vvfl. keep testing every 2 days tau. moga murah rezeki kali ni 🌹

Won’t be able to tell as the picture posted become so blurry

Cek balik selepas 2 hari sis. Semoga ada rezeki sis

cek balik lepas 2 hari

Naik line dlm brpa minit?

8mo trước

Cuba test lg dlm 2/3 hri.. sya mula2 pun line samar jugak makin hri makin terang