Susu

Haii.. saya baru mengandung 7minggu dan ni kehamilan pertama saya. Nak tanya susu apa yg boleh minum untuk masa sekarang yer. Tak kisah susu tepung atau susu segar. Tq...

15 Các câu trả lời

Sama dgn sy sis pregnant 7 weeks n anak sulung 😍 Sy minum susu kurma farm fresh je. Tak boleh telan kalau susu fresh 😂

Semua jenis susu boleh minum sis tapi seeloknya minum aja susu kotak farm fresh ke, hl ke, Dutch lady ke, semua boleh

5y trước

Fernleaf pn sdp gk. Yg tu rendh gula yer?

ap jnis susu yg pn bole minum. sy minum enfamama

Semua susu blh minum tp cari yg susu low fat..

Saye minum susu kambing purenat gold

Hl ataupun apa² yg rendah lemak..

Susu farm fresh sdp. Xmanis

Dutch lady or farm fresh

Sy minum every day...

Apa2 susu pun boleh