perut mengeras.

Haii , nak tnyy . Sy skrg dah dlm 35w preg twins. Tp perut sntiasa mengeras. Tp x sakit cuma kekerapan kira kerap. Cuma bla dia mgeras sy rsa mcm sakit tp mcm Braxton Hicks je. Masa mgeras Tu Ada potensi tak laluan kita trbuka skit? Sbb dah nak induce tak lama?

1 Trả lời

tanda² da nk dekat bersalin mmg akn kerap Braxton Hicks berlaku . awasi selalu tau

5y trước

hihi sllu twin 37week da kene induce kn . sy pulak seram😅 sbb penah induce sakit nyaaa fuhh .. tu baru 1 . kalau twin . huhuhuhu tkpe semoga segala kesulitan dipermudahkn utk puan yaaa . semngatttt! demi baby comel² . hihi