Caffein Everyday

Haii.. Nak tanya.. sy skg ni setiap hari sy minum nescafe or kopi o.. sejak kandungan 3 bulan lagi.. milo n susu tepung tak bole minum. mesti byk angin, rasa mual or mumtah.. takpe ke sy mnum hari2 caffein ni.. sllu mnum sekali sehari je.. mnum indocafe 3in1..?

1 Trả lời

actually tak berapa bagus since kandugan gula dia especially 3 in 1 tu tinggi.cuba minta nasihat doktor or nurse mcm mne nak kurangkn.maybe boleh tukar dgn mkn buah-buah kr

5y trước

yup,air buah