Muntah-muntah

Haii, nak tanya normal ke kalau ibu mngandung 6week setiap kali makan jaa mesti muntah?? Makn skit pun muntah tk kira pagi atau malam.

49 Các câu trả lời

Normal sis..saya ari tu pn sama..smpai nangis ari2.. 😆.. Masuk trimister kedua dh ok ckit..

Normal. Ikut rezeki masing2. Ada yg teruk sgt alahan nya ada yg elok saja sampai lahir baby

Normal sis.. 4bln baru ok skit.. 😊😊 waaupun muntah makan jgk.. Sian kat baby

Normal sis. Sy kandungan 4 bulan baru ok. 😅 Kuatkan hati ya, memang x mudah.. 💪

Norml itu fasa alahan utk awal kehamilan.. msuk fasa ke2 alahan akan ilang sndri

Normal sis..sy x mkn pon boleh muntah..alhmdulillah smpai 3 bln je..lps tu ok

normal sis.. saya anak pertama 9 bulan muntah2.. smpai sehari sebelum branak

Normal sis... Bykkan mkn buah...saya msk je 5 bulan lebih..alahan hilang...

Bertabah la sis 😊, sy dulu 4w da start masuk 13w baru beransur ok..

Morning sickness.. Tu normal.. Klo xkena morning sickness pon normal..