makan banyak

nak tanya baby yang dah start makan kalau terlebih makan memang akan cepat muntah ka?? .baby saya makan banyak sampai dia termuntah laa ..normal ka??dia muntah xselalu pun .kalau terlebih makan jaa dia muntah#bantusharing

1 Trả lời

kena bagi sikit2 sis. sbb perut dia masih kecil dan baru nak sesuaikan diri dengan makanan. ikut kesesuaian. kalau nampak lidah dia menolak- nolak (menahan sudu) tak plu bagi lagi. mungkin dah kenyang.