Selsema and batuk time pregnant

Haii. Nak tanya. Ada tak suggestion apa2 untuk kurangkan selsema and batuk time pregnant? Nak makan ubat tak boleh. Seksa betul bila malam2 nak tido tapi hidung tersumbat sampai susah nak bernafas.

3 Các câu trả lời

Pergi klinik ya awak. Doktor akan bagi ubat dan dos yang sesuai untuk ibu mengandung. Sepanjang saya pregnant, setiap kali tak sihat memang saya akan pergi klinik.

klu sy buat wap muka..air panas + cengkih..klu sakit tekak sy mkn aiskrim vanilla..mkn buah oren lebih sikit..

boleh je makan ubat cuma kena jumpa Dr. biar Dr yg prescribe ubat yg sesuai