rainbow baby

haii moms nak tanye sape sekarang tengah preggy rainbow baby ... korang ok tak?? saya selalu overthinking n risau pasal kandungan saya yang ke 3 ... anak 1st ENND(early neonatal death .. hidup cuma 2 hari) yang ke 2 gugur masa 7weeks ... sekarang pregnant yang ke 3 alhamdulillah pegi klinik scan apa semua okay cuma janin kecik 2minggu ... tapi saya selalu risau ... resah n overthinking selalu .. ada yang boleh bagi semangat tak ?? tq ibu2 yang baik

4 Các câu trả lời

sma sis..sya pn tngah pregg rainbow bby... bulan 1 keguguran, bulan 3 alhamdulillah lekat balik... saya pn slalu risau.. tp insha allah kita doa baik2.. jaga diri .. semoga dipermudahkan urusan kehamilan kita kali ini 🤲 skrng 10 week..

1mo trước

inshaAllah sis yang baik2 je untuk kita ❤️❤️ .. semoga baby kita survive sampai kita bersalin n sampai hujung nyawa kita ...