rainbow baby

haii moms nak tanye sape sekarang tengah preggy rainbow baby ... korang ok tak?? saya selalu overthinking n risau pasal kandungan saya yang ke 3 ... anak 1st ENND(early neonatal death .. hidup cuma 2 hari) yang ke 2 gugur masa 7weeks ... sekarang pregnant yang ke 3 alhamdulillah pegi klinik scan apa semua okay cuma janin kecik 2minggu ... tapi saya selalu risau ... resah n overthinking selalu .. ada yang boleh bagi semangat tak ?? tq ibu2 yang baik

4 Các câu trả lời

Sis jgn overthinking nnti mkin stress..enjoy je dgn pregnancy kalini, sy pon tgh pregnant 🌈👶🏻 skrg dh 37w..awal2 mmg risau, tp bila dh lps first trimester bru lega..sbb sy ggur wktu awl trimester..kalini mmg sy jga betol2, bedrest, xbnyk berjln..pling tkut dgn spotting, sy xberani nk pi mall or bnyk berjln, letih penat..janin wktu scan pon lari dlm 1w+ cmtu, skrg pon kecil sikit dr usia kndgn..tp bby mbesar sihat je..lari sikit dr usia kndgn normal asalkn xlebih dri 2w++ xsilap

1mo trước

semoga mommy n baby kuat sihat hingga bersalin nanti ye.. jgn stress² okay.. :)

Saya tgh pregnant rainbow baby, kandungan ke 3, tahun lepas keguguran 2x. Mcm saya skrg ni 2 minggu sekali akan gi scan swasta sebab nak tahu perkembangan baby & nak hati & fikiran saya lapang dari fikir yg bukan2 sebab ada history keguguran kan. Kali ni ada rezeki gi scan & cari ilmu2 early pregnant mom pun sangat membantu tenangkan dari fikir yg bukan2

1mo trước

Allahuma amiin 🤲🏻 inshaAllah

sma sis..sya pn tngah pregg rainbow bby... bulan 1 keguguran, bulan 3 alhamdulillah lekat balik... saya pn slalu risau.. tp insha allah kita doa baik2.. jaga diri .. semoga dipermudahkan urusan kehamilan kita kali ini 🤲 skrng 10 week..

1mo trước

inshaAllah sis yang baik2 je untuk kita ❤️❤️ .. semoga baby kita survive sampai kita bersalin n sampai hujung nyawa kita ...