nk bertanya

haii mommy2...nk tnya,setiap bln mommy smua naik bpe kg ye...sy bru je check up berat naik byk..last month 53.5kg...bln ni 56.8kg...Dr ckp naik byk..kena minum air gula...adoiii..xsanggup minum air sweet tu???

14 Các câu trả lời

kalau naik banyak mesti kena minum air gula.. sye sekarang dah 27 week.. baru sekali minum air gula.. sebab syr control makan🤣

5y trước

sy msuk 7 bulan bru minum air gula yg kdua kali.. first and second dua dua rsult gula normal. tpi berat naik ja tiap bulan lbh 2 kg . Skrg nak cntrol mknn yg bmnyakk kot rsanya dn xnak dh ulang mnum gula smpai 9bulan nti . hrp hrp lahhhhh 🙄🙄😂

Sy plak kat sini..skng kate nyer da mmg wajib minom air gulaa...mase ank first xminom pon..skang mmg kene minom..adesss

5y trước

Aah btol. Skrg mmg da wajib, cuma bape kali kene tu, depend pd kenaikan berat tu la, huuuuuuu

Smalh sis. Naik 3kg ni kena kurangkn mkan 🤭

1bulan naik 1kg je