Alergik ke kalau naik bijik2 macam ni ?

Haii mommy2. Pernah x naik macam ni masa preggy ? Tetiba je naik. Tkot plak. Gatal. Habis jari2 bengkak. Ni kak kaki. Tangan baru mula nak gatal2. Perlu ke sy ke hospital utk cek ? Atau sapu ubat shja ?

Alergik ke kalau naik bijik2 macam ni ?
15 Các câu trả lời

sya masa aaal kehamilan mmg naik jgk tapi dekatvleher smpai belakang.. hilang lepas msuk 6 bln

sy pun penah kena mcm ni , dekat sebulan jugakla nk surut . tpi dia akan surut sendiri .

Gatal ni, sy tuam dgn ais, pastu pastikan area tu sntiasa kering

ada kencing manis ke. kalau ada dah kena control atau direct doc

2y trước

Xde sis . Tiba2 naik. Kaki dgn tngn .

saya pun sama macam itu

2y trước

Kalau dia dtg gatal tiba2 tu nk naik hantu rasa