Minum air gula

haii mommy semual...tips nak mnum air gula smpi hbis mcm mna yah...spya tak rasa nak muntah bila mnum nnti#pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

Tips dia jgn banyak fikir 😂 tp tu la yg sebetulnya. Air tu takde apa pun, cuma extra manis saja. Rmai benor kata itu ini tp bila dh minum sndri elok je 😅 Klu rasa kembang tekak lps habis minum, prepare la air kosong, buat bilas tekak je. Bawa la minyak angin kot2 pening lps minum.