preggy

haii mommy ... nk tnye .. mmg normal ke awl kndungan usia 10 mnggu da skit pnggang n pnggung ... kaki pn da mle start bngkak ...

2 Các câu trả lời

Ya, normal sakit pinggang dan punggung. Kurangkan bengkak kaki dengan lapik bantal untuk tinggikan paras kaki time tidur. Sisi boleh rujuk artikel ni untuk tips kurangkan bengkak kaki. https://my.theasianparent.com/kaki-bengkak-ketika-hamil?utm_source=article-top&utm_medium=copy&utm_campaign=article-share

Rsanya normal. Kaki kalau bgkk time tdur lapikkn kaki ats bntl biar tgi. Nnti surt