isu boikot barang baby

haii mommies...sy sekarang dilema pasal diaper anak..masa newborn ada cuba drypers wwd, huggies airsoft n genki turns out paling puas hati dengan huggies tu n cadang nak topup lagi diaper jenama tu..tapi dengan sekarang isu boikot, sy tak tahu nak teruskan guna huggies atau nak kena hunting balik cari diaper yg sesuai utk anak.. sy perlukan pendapat mommies atau cadangan jenama diaper yg setanding dgn huggies airsoft tu klau ada..terima kasih mommy² semuaa 🙏🏻🙏🏻

36 Các câu trả lời

ntah la. kalau saya tk kot. sbb sblum ni ada tkr pampers ank jd ruam biji2 gatal. ank smpai garu2 punggung. ksian kt ank.

tak pelu nak boikot.. nanti menyusahkan dri..Lepas Tu mula stress nk cari itu ini.. bukan senang nk cari yg sesuai ..

teruskan guna sis. boikot yg kite guna. utk baby jika mudarat, boleh teruskan guna. kalau bb ruam. kita jugak yg ssh

hai sis.. cuba sis try mamy poko.. rasanya mcm sma je sbb ank sy guna mamy poko. cuma dia mahal dr huggies la.

Boleh cuba Beenies & Genki, beli kat shopee. Baby sy kulit sensitif alhamdullillah okay pakai ☺️👍🏻

brg baby sye x boikot.. mcm anak mnum dupro.. sye truskn je.. sye boikot brgn lain..

nak try hunting .. cuba brand malaysia ..applecrumby .. .. bagus juga … setanding international 🥰

10mo trước

tq sis bagi cadangan ☺️

bg sy perkara yg berkaitan baby nie sy x boikot. terutama bila melibatkan susu formula😅

Truskn xpe sis..tkut ape2 kt ank plk nk try lain st pun susu ank da sesuai tkut plk nk tkr

Klau mmbawa mudarat jika kita boikot, xperlu boikot pun xpe sis