dukung anak

haii mommies2. nak tanyer bahaya ke sy dukung anak sulung saya?umur die nk masuk 3 tahun. mcm die ttdo kt dpn, kne angkat die masuk.dlm blik. sbb suami xde .n xde sape nk tlg sy angkat die. sy skang preggy 19weeks. ari tu scan uri kt bawah lg. doc kate akn naik.nnt. riso la.

1 Trả lời

Yup mmg uri akan naik.. Sbb awal lagi kandungan tu.. Tapi sangat sangat baik kalau boleh elakkan angkat berat berat.. Sbb takut uri tak naik sampai baby besar dalam kandungan.. Mcm sy skrg ni dah 34w tak naik lagi uri 😢