Masalah keputihan

Hi mommies. Saya nak tanya saya mmg ada masalah keputihan sebelum pregnant, tapi masa nak dekat period dia makin banyak. Cumanya bila dah pregnant ni dari awal tahu sampai skrg 7 weeks pun masih ada keputihan. Is it normal? Perlu check ke? So far takda rasa gatal lagi, bau pulak bau keputihan yang biasa before pregnant.

1 Trả lời

keputihan normal je kalau pregnant. just monitor je if keputihan tu tukar colour, berbau, gatal. nanti masa bukak buku, just inform pd nurse.