Nak Tanya

Haii mommies, sy dah 33weeks, baby aktif sgt tak tentu masa, kadang tu rasa sakit kt perut sbb baby suka keraskan badan n menendang, pinggang, pinggul, pelvic sakit sgt, memang kalau dah makin dekat due ni kerap ke sakit dekat pelvic area tu? Nak bangun tdo pon susah sbb time bangun terasa menekan kat kawasan pelvic ?

1 Trả lời

Sama la kita xtif sungguh Tapi tkpa baby xtif bagus Tapi kita la kena tahan sikit 😅