Sakit tulang pelvic

Hi mommies, pernah tak sakit tulang pelvic sampai nak bersalin? Sakit yang nak jalan susah, bangun dari baring sakit, nak bertukar position tidur pun sakit. Boleh menangis tahan sakit tu. Saya tengah alami dan takut akan lagi sakit dan susah bila proses nak bersalin nanti. #pleasehelp

3 Các câu trả lời

normal tu, sy start 6 bulan dh start sakit bertambah sakit masuk 3rd trim..tp jgn risau tak menganggu pun time kita nak teran nnti, sebabnya sakit contraction nnti lg sakit smpai kita lupa sakit pelvic tu, hehe semoga dipermudahkan bersalin nnti

6mo trước

Ooo macam tu okay la. Thankyouu awak ??

hai. sama la kita start 6bulan lebih da sakit. ni da masuk 34minggu makin sakit. kadang basuh pinggan pon sakit. bukan berdiri lama pon.. first time kena macam ni. anak sebelum² ni takda pon.

6mo trước

Lama nya dari 6 bulan ?. Saya masuk 39 minggu baru sakit. Kalau dari 6 bulan tak tahu macam mana ?

Cba exercise dkt youtube. Sy buat 2 kali, menjadi

6mo trước

Okayy thankyou mommy ??