Baby suka meneran dan muntah

Haii mommies semua ? Anak sy berusia 28 hari. Dia dilahirkan 36 minggu. Soalan sy, adakah normal anak sy suka meneran ( tapi dia x berak) sampai merah muka dan selalu muntah susu smula. Kdang2 kluar melalui hidung. Normal ke macam tu ? Harap ada ibu2 yg boleh kongsi n jawab soalan sy ?

2 Các câu trả lời

Normal.. Muntah tu sbb kyg sgt slalunya. Jgn lupe burping kan baby. Buang angin. Meneran sis maksudkan, dia mengeliat. Pun normal. Sdg nak bsrkan/pjgkan badan..

5y trước

Okay terima kasih sis 💕💕

Anak saya pun lahir 36w sama macamni. Umur dh sebulan lebih. Apa progress anak puan ye? Saya pun risau..