Berat baby

Haii mommies nak tanya...sy dh 26 mnggu..haritu scan di KK doc beritahu brt baby dlm 600 g...normal yea berat gitu..ramai yg ckp,xberapa nampak perut sgt walaupon nk masuk 7 bln...mungkin faktor brt sy jgk yg 85kg...mcmner nak buat yea,kalau kencing ad protein,strt 1st chekup smpai skrg,still ada...bahaya tak utk bby? Hb sy pon low dlm 9.#1stbabby

2 Các câu trả lời

untuk berat baby boleh refer sini awak. sy scan bulan lepas 25weeks berat baby 800gm, dan sy tnya doctor. doctor cakap berat baby normal ja. kita sama dah try buat mcm2 still kencing ada protein.. pro 3+ pula tu🥺.. utk hb low, awak dapat ubat apa? awak mkn ubat wktu bila? mcm sy ada hb low sbb sy ada talasemia trict. 2bulan lepas 8.9. bulan lepas 9.9😅.. ubat pula dr maltofer doctor tukar kpd ferrous.. dan doctor ambil sample drh utk test iron dlm drh. doctor ckp iron dlm drh sy okay, then doctor kurang kuantiti ubat yg sy makan. dr 3biji ke 2biji

2y trước

yea sama laa,sampai pergi bt kub tu,utk tgok buah pinggang tkot ad problem..alhmdllh ok jek..tp still tk ilang protein,walaupon byk mnum air.. utk hb,skrg 9.9 naik skit bila doc sruh mkn maltofer 4 bj..2 siang,2 mlm..kalau tk,sblum ney 8.5 gitu jek...

saya baru cek tadi 28 weeks... baby 900gm je.. doktor cakap normal... kalau kecing ada protein selalunya misi suruh minum banyak air masak... penat betul minum air putih banyak2 ni 😂😂😂😂😂