Berat baby

Haii mommies nak tanya...sy dh 26 mnggu..haritu scan di KK doc beritahu brt baby dlm 600 g...normal yea berat gitu..ramai yg ckp,xberapa nampak perut sgt walaupon nk masuk 7 bln...mungkin faktor brt sy jgk yg 85kg...mcmner nak buat yea,kalau kencing ad protein,strt 1st chekup smpai skrg,still ada...bahaya tak utk bby? Hb sy pon low dlm 9.#1stbabby

2 Các câu trả lời

saya baru cek tadi 28 weeks... baby 900gm je.. doktor cakap normal... kalau kecing ada protein selalunya misi suruh minum banyak air masak... penat betul minum air putih banyak2 ni 😂😂😂😂😂